Voorgerechten
Licht gerookt rundvlees Holstein / foie gras met gin 'Epicerie de Durbuy' / remoulade
En / of
Sint-Jakobs gebraden / aardpeer / steranijs & kaneel / lardi di conca
Krokantje van fazant met paddestoelen / veldsla lichtzuur / fazantsausje
Hoofdgerechten
Iberisch varkenvlees / smeuïge kool / Bister-mosterd
Of
Kalfzwezerik 'krokant goudgebakken' / spitskool / aardappelgnocchi (suppl 8 eur)
Visfilet volgens marktaanbod / korst van hazelnoot / wilde rijst
Hertefilet gebraden / seizoengroenten / zoete aardappel / wildsaus (suppl 6 eur)
Nagerechten / kaas
Enkele kazen van de fromagerie Bel'Ozo - Ferme Rouxhet koemelk (suppl 6 eur)
Trio: chocolade / kokos / ananas
Appel / cider / sabayon / vanille-ijs van Frédéric Lizen
Wenst u uw vrienden, familie en kennissen ook te laten genieten van een (h)eerlijk moment bij Durbuy Ô
Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies in te schakelen.