Voorgerechten
Salade folle van eendenpastei / foie gras / pickels / veldsla
En / of
Gebrande zalm / frisse venkelsla / ricotta uit Bel Ozo
Licht gerookt kruidig Holstein rundvlees / grote gambas op de plancha
Hoofdgerechten
Varken Abanico gebraden / aubergine / polenta / Bercy saus
Of
Kalfzwezerik 'krokant goudgebakken' / geplette aardappel met ingelegde citroen / hannekam-paddestoel (suppl 12eur)
Visfilet volgens marktaanbod / paksoi / groene groenten / lichte fumet
Nagerechten / kaas
Enkele kazen van de fromagerie Bel'Ozo - Ferme Rouxhet (rauwe koemelk) (suppl 6 eur)
Zomervruchten-minestrone / citroen-ijzerkruid / frambozensorbet
Pavlova / mascarpone / chocolade / citroen / meringue / vanille-ijs van Fred Lizen
Wenst u uw vrienden, familie en kennissen ook te laten genieten van een (h)eerlijk moment bij Durbuy Ô
Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies in te schakelen.