Voorgerechten
Ceviche van zalm / guacamole / citrus / komkommer / radijs
En / of
Licht gerookt kruidig Holstein rundvlees / grote gambas op de plancha
Fijne sneedjes 'Duroc d'Olives' varken / tonijn 'zoals een vitello tonato'
Hoofdgerechten
Rundbavette gebraden / aubergine / kalfjus sjalot
Of
Kalfzwezerik 'krokant goudgebakken' / artisjok & hanekammetjes / kalfjus (suppl 8 eur)
Visfilet volgens marktaanbod / groene groenten / lichte fumet met citroengras
Nagerechten / kaas
Enkele kazen van de fromagerie Bel'Ozo - Ferme Rouxhet (suppl 6 eur)
Frisse fruit-minestrone met ijzerkruid / frambozen-sorbet
Ijs-parfait met aardbei / meringue
Wenst u uw vrienden, familie en kennissen ook te laten genieten van een (h)eerlijk moment bij Durbuy Ô
Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies in te schakelen.