Voorgerechten
Eendenpastei / foie gras / pickels / veldsla
En / of
Eitje 'Oeuf des Prés' Bio 63°c / Spinazie / kaas-crumble / Chorizo
Halve baby-kreeft op de plancha / In olijfolie gemarineerde groenten (supp 5eur)
Hoofdgerechten
Rundvlees bebraden / aubergine / polenta / vleesjus
Of
Kalfzwezerik 'krokant goudgebakken' / geplette aardappel met ingelegde citroen / asperge (suppl 12eur)
Baby-kreeft op de plancha / groene groenten / Fregola / lichte fumet met citroengras (8eur)
Visfilet volgens marktaanbod / Fregola / primeurgroenten / lichte fumet
Nagerechten / kaas
Enkele kazen van de fromagerie Bel'Ozo - Ferme Rouxhet (rauwe koemelk) (suppl 6 eur)
Luchtige gebak 'Zoals een baba' met vlier / aardbei & rabarber / Opgeklopte room
Lauwe chocolade cookie / vanille ijs van Fred Lizen
Wenst u uw vrienden, familie en kennissen ook te laten genieten van een (h)eerlijk moment bij Durbuy Ô
Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies in te schakelen.