Voorgerechten
Eitje 'Champêtre' 63°c ferme Dochain / gerookte rivier paling / luchtige aardappel
En / of
Licht gerookt kruidig Holstein rundvlees / grote gambas op de plancha
Terrine van klein wild / krokante & zure groenten
Hoofdgerechten
Iberisch varkenvlees / geplette aardappel met olijf / groenten in de oven
Of
Kalfzwezerik 'krokant goudgebakken' / hanekampaddestoel / aardappelgnocchi (8 eur)
Visfilet volgens marktaanbod / snijbiet / kurkuma / ingetrokken garnalenbouillon
Nagerechten / kaas
Enkele kazen van de fromagerie Bel'Ozo - Ferme Rouxhet koemelk (suppl 6 eur)
Chocolade moelleux 'lauw' / frambozen-sorbet
Appel / cider / sabayon
Wenst u uw vrienden, familie en kennissen ook te laten genieten van een (h)eerlijk moment bij Durbuy Ô
Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies in te schakelen.