Voorgerechten
Fijne sneetjes Duroc D'Olives varken / tonijn 'zoals een vitello tonato'
En / of
Ceviche van zalm / guacamole / citrus / komkommer & radijs
Licht gerookt kruidig Holstein rundvlees / grote gambas op de plancha
Hoofdgerechten
Rundbavette gebraden / aubergine / kalfjus sjalot
Of
Kalfzwezerik 'krokant goudgebakken' / artisjok & hanekammetjes / kalfjus (supp 8 eur)
Visfilet volgens marktaanbod / groene groenten / lichte fumet met citroengras
Nagerecht
Enkele kazen van de fromagerie Bel'Ozo - ferme Rouxhet (suppl 6 eur)
Frisse fruit-minestrone met ijzerkruid / frambozen-sorbet
Ijs-parfait met aardbei / meringue
Wenst u uw vrienden, familie en kennissen ook te laten genieten van een (h)eerlijk moment bij Durbuy Ô
Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies in te schakelen.