Voorgerechten
Geperste terrine van eendelever en varkens confit / remoulade
En / of
Sint-Jakobs uit Dieppe gebraden / pastasotto / koolraap & paddestoel
Krokantje van fazant met bospaddestoelen / veldsla lichtzuur / fazantsausje
Hoofdgerechten
Rundvlees longhaas saignant / peen / rode wijnsaus
Of
Gebraden hindefilet / seizoenfruit en -groenten / zoete aardappel / wildsaus (supp 6eur)
Kalfzwezerik 'krokant goudgebakken' / peen & opgelegde citroen / kalfjus (suppl 12eur)
Visfilet volgens marktaanbod / paksoi / lichte citroengras fumet
Nagerecht
Enkele kazen van de fromagerie Bel'Ozo - ferme Rouxhet (suppl 6 eur)
Half gebakken chocolade-taart / frambozensorbet
Indien u intolerant of allergisch bent voor bepaalde ingredienten, laat het ons weten.
Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies in te schakelen.