Voorgerechten
Langoustine gebakken / lardo di conca / pastasotto (suppl 2eur)
En / of
Gebrande zalm / rode biet / prei / ricotta uit Bel Ozo / boekweit
Terrine van klein wild / ui fruit & noten
Hoofdgerechten
Rundvlees longhaas saignant / worten / luchtige dragonsaus ‘B.A’
Of
Kalfzwezerik 'krokant goudgebakken' / aardappel gnocchi / hannekam-paddestoel (suppl 12eur)
Visfilet volgens marktaanbod / paksoi / lichte citroengras fumet
Nagerechten / kaas
Enkele kazen van de fromagerie Bel'Ozo - Ferme Rouxhet (rauwe koemelk) (suppl 6 eur)
Chocolade brownie / sorbet / framboos
Pavlova / pruim / meringue / amaretto / vanille-ijs van Fred Lizen
Wenst u uw vrienden, familie en kennissen ook te laten genieten van een (h)eerlijk moment bij Durbuy Ô
Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies in te schakelen.