Back to Top

MENUS

Menu Gourmand

Menu voor het ganse gezelschap – indien verandering, rekenen we een extratje.

DANK U

Formules

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert (Menu Gourmand)
___________________

42 € per pers

Met onze selectie wijnen
___________________

63 € per pers

2 Voorgerechten + Hoofdgerecht + Dessert (Menu Gourmand)
___________________

56 € per pers

Met onze selectie wijnen
___________________

83 € per pers

Voorgerecht + Hoofdgerecht + Kaas + Dessert (Menu Gourmand)
___________________

53 € per pers

Met onze selectie wijnen
___________________

80 € per pers

Menu Durbuy Ô

 

Menu voor het ganse gezelschap – indien verandering, rekenen we een extratje.

DANK U

Formules

Voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht (Durbuy Ô Menu)
___________________

37 € per persoon

Met onze selectie wijnen
___________________

58 € per persoon

Lunch

Alle dagen behalve op zondag en feestdagen

Formules

Lunch 2 borden (naar keuze voorgerecht - hoofdplat of hoofdplat - nagerecht)
___________________

25 € pp

Lunch all in 2 borden (apéro + glas wijn + koffie)
___________________

35 € pp

Kerst - Oud en Nieuw THUIS

Durbuy Ô bij u op  24/12 en op 31/12, wij zorgen voor alles

MENU (35 eur pp) of een gerecht

Formules

menu 3 borden naar keuze
___________________

35 eur pp of per gerecht

Eindejaarsmenu

op 31/12/2018

 

Formules

MENU all in 5 borden ( coupe de bulles - menu 5 borden - aangepaste wijn - 1/2 water (2p) - koffie ou thé )
___________________

112 € / pers

MENU all in 5 borden + kaas ( coupe de bulles - menu 5 borden - kaas - aangepaste wijn - 1/2 water (2p) - koffie ou thé )
___________________

128 € / pers

MENU all in 6 borden ( coupe de bulles - menu 6 borden - aangepaste wijn - 1/2 water (2p) - koffie ou thé )
___________________

134 € / pers

MENU all in 6 borden + kaas ( coupe de bulles - menu 6 borden - kaas - aangepaste wijn - 1/2 water (2p) - koffie ou thé )
___________________

150 € / pers

 

 

boek

+32 (0)86 40 00 43

Gesloten op dinsdag en woensdag

! van 15/7 tot 15/8 is het restaurant enkel gesloten op woensdag !! 

(uitgezonderd op feestdagen en aanvragen vanaf 10 personen).

Het hotel is heel het jaar door open.

januari – februari – maart is het restaurant ook op maandag gesloten

jaarlijks verlof: van 2 tot/met 13 juli s’middags 2018

Bib gourmand, Guide Michelin

Bib Gourmand 2018

Durbuy Ô kreeg opnieuw z'n plaatsje in de Michelingids "BIB GOURMAND 2018".

 

Retour

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie